Dom dobiva svojo podobo

Po dolgem času se spet javljamo. Odkar je na Okrešlju skopnel sneg, se delo na novem domu nadaljuje v vsakem vremenu.

Tako se je ekipa zagnanih prostovoljcev v četrtek 8. 9. odpravila na Okrešelj in kljub dežju s pomočjo tovorne žičnice spravila siporeks do objekta.

Ne  manjka nam zagnanosti. Želimo si, da bi z gradnjo objekta čim prej zaključili in da bomo vsi skupaj lahko že prihodnje leto koristili nov planinski dom.

Zaradi podražitev še vedno potrebujemo kar nekaj finančnih sredstev, da se bodo lahko dela še v tem letu nadaljevala in čim prej zaključila. Veseli smo vsake podpore.

Še vedno so aktualne SMS donacije. Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije, A1, Telemacha in T2.

Uporabniki  Telekoma, Telemacha in T2 pošljite sporočilo SMS s ključno besedo OKRESELJ5 na številko 1919 in prispevali boste 5 € za izgradnjo planinskega doma na Okrešlju.

Uporabniki A1 pošljite sporočilo SMS s ključno besedo OKRESELJ5 ali OKRESELJ10 na številko 1919 in prispevali boste 5 € ali 10 € za izgradnjo planinskega doma na Okrešlju.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na spletni strani https://dom-na-okreslju.si in https://www.planinsko-drustvo-celje.si.